dissabte, 12 de juliol del 2014

Els primers fitxatges per a la tornada a Europa


 Els fitxatges tan esperats per l'afició grogueta ja van arribant. El Vila-real com sempre treballa sense presses però sense pausa i ja són quatre les noves incorporacions que, amb poc de soroll i sense fer grans despeses, il·lusionen ja a la parròquia grogueta.



Comencem per Denís Chéryshev, jugador que ve del Real Madrid amb qualitat de cedit, per a reforçar el costat esquerre del mig del camp. Jugador ràpid i hàbil que pot actuar també com a defensa lateral. Té 23 anys i un gran futur al davant. L'últim any ha estat cedit al Sevilla però la mala sort amb les lesions han impedit que poguera demostrar la seua vàlua. La seua millor carta de presentació està en el R. Madrid (Castilla), on la seua progressió ha sigut espectacular, aconseguint 11 gols i 8 assistències la seua darrera temporada (2012-2013).



El següent és Antonio Rukavina, jugador serbi que actua com a lateral dret, té 30 anys i ja una llarga trajectòria dins del futbol professional. Ve del Real Valladolid i anteriorment va jugar en el Partizan de Belgrad, Borussia Dormunt i el 1860 Munich. Es tracta d'un lateral ràpid i molt ofensiu i destaca especialment per les seues centrades a l'àrea. D'eixes centrades, precisament, li ve el nom de “rosca-fina” que li deien a Pucela.


Seguim amb Jonathan Dos Santos, el germà de Gio i en el que el Vila-real ha invertit vora 1,5 milions d'euros que, en variables per objectius, es podria arribar als 2 milions, ve del FC. Barcelona i té 24 anys. És un jugador de qualitat format a la masia, era una de les perles del Barça però que finalment no ha pogut gaudir de massa minuts, especialment esta darrera temporada on va tindre la mala sort de lesionar-se greument del genoll. També cal tindre en compte, la dificultat de jugar en un club tan exigent on cada temporada inverteixen molts diners en jugadors i tenen moltes estreles. Juga de mig centre i vindrà a apuntalar eixa zona del camp que ha deixat vacant Javier Farinós.



Finalment Javier Espinosa, l'últim tripulant, de moment; en arribar al submarí. Espinosa té 21 anys, ve lliure i també ve de la pedrera del Barça. És un jugador talentós i polivalent que pot jugar en diverses zones del camp, com de mig centre, mitja punta, interior o extrem. És més habitual vore'l jugar com a interior però la seua versatilitat fa d'ell un jugador molt interessant i amb un futur molt prometedor. És un jugador que no destaca per tindre un físic molt fort però sí molta classe. Es parlava des de diferents mitjans que podria eixir cedit si Marcelino no el veu encara preparat del tot per a les seues exigències i que la seua permanència dins l'equip dependrà del seu rendiment durant l'estiu. Però de ben segur que Espinosa voldrà demostrar la seua vàlua i demostrar que ja està preparat per afrontar el repte d'un Vila-real europeu.



Estes són les cartes de presentació dels nous jugadors; encara falta el davanter i el central on va a ser ja més difícil fitxar barat o  a preu zero. Tot pot dependre del traspàs de Jonathan De Guzmán i les pròximes setmanes poden ser decisives. L'opció Baptistao, on el jugador veia amb bons ulls el Vila-real, està de moment complicada i a l'espera de saber si l'Atlètic de Madrid l'utilitza com a moneda de canvi per abaratir el fitxatge d'un altre davanter o finalment se'l queda, mentres, el Vila-real baralla altres vies.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada